Ecodisaini ärikingituste minikataloog – mis variandid on muuta ettevõtte reklaamkingitused planeedisõbralikuks?

reklaamkingitused plaaneedisõbralikuks

Ainult vastutustundlikud reklaamkingitused – kas see on võimalik?

Lühike vastus – jah, on küll! Huvi keskkonnasõbralike ja loodust säästvate reklaamkingituste vastu on olnud uskumatult suur ning oleme selle üle ääretult tänulikud. Hea tunne on keskenduda ilma igasuguse valehäbita ainult sellistele toodetele, mille jalajälg on väiksem ja mis suunavad kingituse saajaid vähem tarbima. Veelgi suurem rõõm on see, et meie head kliendid on nii mitmelgi korral loobunud esialgsetest mõtetest, pole meie põhimõttekindlusest heitunud, vaid on ka ise otsustanud valida hoopis vastutustundlikud reklaamkingitused! See on lihtsalt suurepärane, kui lihtsasti on tegelikult võimalik teha väikeseid muutusi paremuse poole.

Panime kokku lühikese informatiivse kevad-suvise kataloogi, millega püüame tuua värsket vaatenurka reklaamkingituste valikusse!

Lühidalt kokku võttes mõned mõtted, millele ärikingituste valimisel võiks tähelepanu pöörata:

  • eelista looduslikke ja kiirelt taastuvaid materjale;
  • võimalusel eelista puhastest materjalidest valmistatud tooteid (ka ümbertöödeldud toodete puhul), sest neid on hiljem võimalik lihtsamini taaskäidelda;
  • suuna oma töötajad ja kliendid taaskasutama – selleks sobivad ideaalselt korduvkasutatavad kohvitopsid, pudelid, poekotid. Lisaks sellele, et nende kinkimisel vähendad ühekordsete toodete tarbimist, on seda tüüpi meened klassikalised reklaamkingitused, mis sobivad väga laiale sihtgrupile ja leiavad tihti kasutamist.
  • Hinda kvaliteeti! Eesmärk on vähendada ringlusesse sattuvatte materjalide hulka, kuid kellele meist ei meeldiks läbimõeldud kingitusi saada? Mõnikord on mõistlik teha mitme ärikingituse asemel hoopis üks ja korralik;
  • püüa ärikingituste valikul lähtuda põhimõttest “less is more”, eriti mis puutub tarbijale mõeldud kingituste tegemist. Tihtipeale töötab väike ja tagasihoidlik bränding paremini, kui hiigelsuureks paigutatud logo toote igal võimalikult küljel;
  • ole teadlik, kes ja millistes tingimustes toodab Sinu kantavaid riideid. Hooli oma töötajatest ning anna neile võimalus kanda orgaanilisi ning eetiliselt toodetud naturaalseid ja mugavaid riideid. Hea ülevaate erinevate tekstiilibrändide eetilisusest leiad lehelt Good On You!

Vaata Ecodisaini reklaamkingituste mini-kataloogi siit:

Ecodisaini tootevalik ja reklaamkingitused

Püüame igapäevaselt tegeleda ka uute toodete lisamisega oma lehele, kuid kuna valime neid väga põhjalikult, võtab see tavapärasest rohkem aega. Kui kodulehel Sinu vajadustele sobivat toodet ei leia, siis kirjuta või helista meile julgelt – võimalik, et see on meie laias valikus siiski olemas!

Kirjuta meile