Reet Aus X Ecodisain

Eesti disain särk

Kui Sulle on oluline, millist päritolu on Sinu firmariided (ja me loodame, et on!), Sa armastad Eesti disaini ning taaskasutust, siis meil on Sulle üks väga meeldiv teadaanne. Kui oled osav vihjete lugeja, siis võisid pealkirjast juba üht-teist välja lugeda. Jah, armastatud Eesti moedisaineri Reet Ausi T-särgid ja pusad on nüüd Sulle saadaval Ecodisainis!

Aeglased, jätkusuutlikud ja eetilised firmariided

Oleme pidevalt otsinguil, kuidas pakkuda oma klientidele tooteid, mis tõeliselt vähendavad mõju keskkonnale ja kaasaks võimalikult palju taaskasutust. Just sama väärtust jagab jätkusuutlik moedisainer Reet Aus, kes töötas välja tööstusliku taaskasutamise põhimõtted, mis suunavad masstootmisest ülejäävad kangad tagasi tootmisesse.

 

Kas teadsid, et keskmiselt 18 % uutest kangastest lähevad peale lõikamist jäätmeteks ja just neid kangaid kasutatakse antud riiete tegemiseks. See, et särkide ja pusade tegemiseks ei toodeta uut kangast, muudab riided süsinikdioksiidi neutraalseks. Loomulikult jälgitakse, et kangas ei sisaldaks kahjulikke kemikaale ning et tootmine oleks sotsiaalselt vastutustundlik.

Kui soovid, et Sinu firmariided oleks loodud nii füüsiliselt kui stiililiselt kestma ning toetaksid puhast keskkonda, siis oled õigel teel. Kangajääkidest valminud riided säästavalt keskmiselt 75% vett, 88% energiat ning tekitavad 80% vähem CO2 heitmeid.

Naiste up-shirt by Reet Aus
Nool by Reet Aus
Naiste pusa by Reet Aus
Nool by Reet Aus
Meeste up-shirt by Reet Aus
Meeste pusa by Reet Aus

Eesti disain, Sinu bränding

Loomulikult oleme arvestanud, et T-särkide ja pusade tellimisel soovid kasutada oma disaini. Nende pusade ja T-särkide trükkimine käib täpselt samasugusel viisil kui teiste brändide puhul. Samuti soovitame tagasihoidlikuks brändinguks kasutada tikandit. Tänud heale kangale jääb trükk vastupidav ning kvaliteetne.

Et tootmine oleks otstarbekas ja võimalikult optimaalne, on minimaalne toodete tellimise kogus 50 tk. Alati on valikus must ja valge kangas, teiste värvide olemasolu oleneb toorainest ja selleks palun võta meiega ühendust. Kuna kõik särgid valmivad eritellimusel ja ei ole Sind kuskil suurtes ladudes ootamas, võtab protsess aega orienteeruvalt kaks kuud.

Kui Sul tekkis küsimusi ja soovid rohkem teada saada, siis oleme suurima rõõmuga valmis Sulle vastama!

 

Meie kontaktid leiad SIIT.