Jõulukingid firmadele, kas keeruline ülesanne?

Hei hopsti tublid sekretärid, juhiabid, assistendid, juhid, turunduse inimesed ja kõik teised tähtsad tegelased, kes on kaasatud iga aastasesse jõulumöllu, mille peateemaks on jõulukingid firmadele. Jõulud koos terve detsembrikuuga on tegelikult väga armas ja tore aeg. Palju mandariine, piparkooke ja erinevaid maiustusi, mida võib südamerahuga süüa ja mitte keegi ei vaata selle peale viltu. Jõulude ajal võib ka iga kell küünlaid põletada ja kõva häälega jõululaule ümiseda, isegi siis kui elevant on pisut kõrva peale astunud. Jõulud- see on lihtsalt imeline aeg aastas!

Siiski teatud ülesanded kõrgemalt poolt võivad tekitada nii mõnegi halli juuksekarva ja rikkuda pühademeeleolu sootuks. Üheks selleks teemaks on kindlasti jõulukingid firmadele ja jõulukingitused töötajatele. Ja olgugi, et juuksevärvid on poes vabamüügis, saab sel aastal ka ilma juukseid värvimata, sest just meie tuleme teile oma tiimiga appi! Üheskoos valime välja selle aasta parimad kingitused!

Jõulukingid firmadele- valmistuge juba varakult!

Ilmselt kõik, kes on elus kunagi kokku puutunud selliste teemadega nagu jõulukingitused firmadele või jõulukingitused töötajatele, teavad kui keeruline on seda missiooni edukalt täita, sest:

  • Alati tulevad jõulud ülemuste jaoks ootamatult– olgugi, et see sündmus kipub igal aastal täpselt samal ajal korduma. Kuidagi kummalisel kombel meenub jõuluteema ja kingituste valimine tavaliselt vaid mõned nädalad enne suurt jõulupidu;
  • Kunagi ei ole ühtegi head ideed, et mida kinkida-  sest, et ei ole olnud piisavalt aega, et sobivat kingitust leida. Paraku ei saa sellest aga keegi teine aru, peale selle inimese kes on olude sunnil kingitust otsimas;
  • Alati on kuskil keegi tegelane, kellele kohe mitte midagi ei sobi– see on lihtsalt paratamatus ja sellega tuleb leppida.

Teie aga ju teate, et jõulud ei tule teps mitte vaid kahenädalase etteteatamise tähtajaga ja saate juba varakult valmistuma hakata. Ja kujutage ette oma ülemuste nägusid, kui nemad suures pühadepaanikas avastavad et on aeg hakata kingitusi otsima, valima ja pakkima. Teie võite aga südamerahuga neile vastata, et kõik on kontrolli all. Enne sellise ohtliku lause välja hüüdmist soovitame tungivalt see materjal läbi töötada!

Keskkonnasõbralikud jõulukingid firmadele- päästate jõulud ja päästate ka maailma!

Kõik me teame, et ettevõtte kuvand kaasaegses maailmas on väga oluline. Kõik soovivad näidata, et hoolivad keskkonnast ja inimestest meie ümber. Elame sajandil, kus roheline mõtteviis on ainuõige lähenemine. Kas teadsite, et seda sama rohelist maailmavaadet saab sujuvalt jätkata ka  firmade jõulukingituste näol?

Ilmselt oleme me elus kõik saanud kingitusi, mis ei ole täitnud oma eesmärki ja ei ole eriti kasutust leidnud. Jätame siinkohal kõrvale kõik toredad kingitused nagu kommid ja šokolaadid, sest olgem ausad- need leiavad varem või hiljem alati kasutust. Isegi siis kui esimese hooga paljud nende peale moekalt nina krimpsutavad. Mingi aja möödudes on ikkagi kommikauss kuidagi imekombel tühjaks saanud ja alati võib süüdistada selles kollektiivi kõige saledamat töötajat. Nad kohe oskavad niimoodi salaja süüa, et see hiljem kuskilt välja ei paista.

Kui nüüd kõik magusad asjad siin maailmas välja jätta, siis kindlasti on teil sahtli kõige tagumises nurgas seismas nii mõnigi kingitus millega ei ole mitte midagi teha. Samas on neid ka kahju ära visata. Kindlasti olete mõnda kingitust vaadates hoopis mõtlema jäänud, et miks üldse selliseid asju tehakse ja veel enam, et miks üldse on vaja selliseid asju kinkida.

On mitmeid ettevõtteid, kus tehakse jõulukingitusi koostööpartneritele just sellepärast, et seda on alati tehtud. Kui aga juba kingitust tehes lähtuda vaid sellest põhimõttest, et teeme kingituse , sest me peame seda tegema, ei ole asi enam õige. Iga kingitus peab tulema südamest, isegi siis kui te kingisaajat ise isiklikult ei tunne. Hoolikalt valitud ja maitsekas kingitus on ettevõtte visiitkaart, see teie võimalus reklaamida oma firma hoiakuid ja väärtusi.

Teinekord on ehk mõistlikum jätta kingitus tegemata, kui kinkida midagi täiesti mõttetut ja ebapraktilist. Nii toodate juurde suurtes kogustes asju, mis varem või hiljem lõpetavad oma maise teekonna prügikastis. Säästame  üheskoos loodust, hoiame keskkonda ja liigume kõik koos puhtama tuleviku poole. Seda ka nii pisikeste asjade näol nagu seda on jõulukingid firmadele.  Siinkohal tulemegi meie appi, sest pakume palju asjalikke kingitusi, mis on toodetud kas looduslikust või taaskasutatud materjalidest.

Kas te näiteks teadsite, et pastakaid on võimalik toota  nii kohvipurust, kivipurust, bambusest ja isegi kasutatud piimapakkidest ning ookeaniplastikust? Pastapliiats kirjutab ühtemoodi hästi ja  ei ole vahet kas see on toodetud uuest plastikust või ümbertöödeldud materjalidest. Kui maailmas on nii palju vahvaid teise ringi materjale siis miks mitte valida just loodust säästvam kirjapulk?  

See idee kehtib ka kõikide teiste reklaamkingituste ja jõulukingituste kohta.  Jõulukingid firmadele on suures plaanis suhteliselt sarnased, kuid miks mitte valida ideaalsed  ja keskkonnasõbralikumad alternatiivid. Seda enam, et need on täpselt sama head ja  sama kvaliteetsed.

Jõulukingitused töötajatele

Töötajatele kingitusi valida on alati paras peavalu, eriti kui tegemist on suure kollektiiviga. On siililegi selge , et kõigile meeldida ei ole võimalik. Igas meeskonnas ja seltskonnas on alati see keegi , kellele mitte midagi ei sobi. Ja olgugi et sajapealisest kollektiivist 99% inimest on kingiga rahul, siis see üks rahulolematu tegelane suudab ära rikkuda nii kinkija tuju kui ka kogu seltskonna jõulumeeleolu.

Tänu sellistele kodanikele, kes on Grinchiga ühes paadis, tekib sageli mõttekoht, et ehk oleks lihtsam üldse kingitus tegemata jätta või teha hoopis rahaline kingitus.  See viimane variant on aga ühes ettevõttes järgi proovitud ja ütleme nii, et järgmisel aastal tehti taaskord kingipakid.

Tegemist oli ühe suurema ettevõttega, kus olid erinevad töötajad ja väga erinevatel ametipositsioonidel. Igal aastal kui toimus jõulupakkide avamine, oli kuulda nurinat ja seda, et miks ei võiks maksta samas vääringus pigem preemiat. Aasta aastalt seda kuuldes, mõtles ettevõtte juht, et kui rahvas seda soovib, siis teevad nad ühel aastal teistmoodi ja maksavad sama summa , mis tavaliselt oli mõeldud kingituse peale otse inimeste kontodele. Mõeldud tehtud. Järgmisel aastal said kõik töötajad oma kontole 17 eurot. Mis te arvate kas inimesed olid õnnelikud?

Tegelikult oli kingipakk oluliselt vahvam, sest veel eelneval aastal  sisaldas see suurt jõulusinki, kõvajuustu otse Itaaliast, pudelit head ja kvaliteetset veini, šokolaadi ja  jõulukaarti. Kingipaki maksumus oli sama, kuid kingituse sisu oli kordades asjalikum kui see 17 eurot, mis lihtsalt töötajate pangakontole laekus. Õnneks aga pärast seda korda, ei nurisenud keegi enam ühegi jõulupaki üle.

Teate ju kõik, et suured asjad saavad ikka alguse väikestest unistusest ja soovidest.  Ka meil oli pisike soov maailma paremaks muuta. Meie puhul oli hästi äge see , et meil oli eelnevalt nii palju kogemusi reklaamkingituste hankimisel ja meil olid teadmised sellest protsessist kui tervikust. 

Jõulukingitused firmadele ehk öko ja taaskasutus on moes!

Südames soovisime aga kogu kingituste teema viia hoopis teisele- kaasaaegsele tasemele. Me teadsime, et suurema osa traditsioonilistest kingitustest võib asendada keskkonnasõbralikumate lahendustega nii, et toote funktsionaalsus jääb samaks. Hea kohv maitseb ühtemoodi hästi nii uuest plastiktopsist kui taaskasutatud materjalist valmistatud topsikus. Miks mitte teha siis teadlik ja jätkusuutlikum valik ümbertöödeldud materjalide kasuks?

Aga kõige toredam on hoopis see, et nii palju armsaid kingiotsijaid jagavad meiega ühesugust maailmavaadet ja väärtuseid. Me oleme õnnelikud, et huvi loodust säästvate kingituste vastu on olnud nii suur. Meil on hea meel et inimesed on nii ilusad ja head! 

Tegelikult nüüd on see koht, kus soovime ka teid meie usku pöörata. Nimelt on meil väga hästi välja tulnud üks jõulukataloog, mida soovime teiega jagada ja kus leiate erinevad jõulukingid firmadele. Päriselt ka, võtke see aeg ja sirvige see läbi. Te kindlasti imestate, kui palju on tegelikult võimalik toota asju nii, et säästame loodust ja taaskasutame materjale. Boonuseks muidugi veel see, et need tooted näevad tõesti armsad ning ülilahedad välja!

Teiseks meil on hästi lihtne ja loogiline koduleht, kus on olemas hästi palju erinevaid tooteid. Ja kui te otsite ja otsite aga ikka ei leia, siis kirjutage meile. Me aitame ka teil otsida. Üheskoos ikka leiame! 

Tark ei torma, aga rumal jääb hiljaks

Täpselt nii ongi. Me ausalt ei valeta! Olgugi, et meil on terve kataloog täis ägedaid taaskasutatud materjalidest kaupasid, siis jõulukuul kipuvad need otsa saama. Teate ju küll, et jõuluvana käib koguaeg kingikotte täitmas ja kui ta ikka mitmendat tiiru juba meie laost läbi jalutab, siis kipuvad riiulid üsna hõredaks jääma. Ja keegi meist ei julge ju jõuluvanale öelda, et pidagu ho-ho-hoogu.

Tõsi on et , tark ei torma aga liiga kaua ei tasu ka oodata, sest head asjad lihtsalt saavad kiiresti otsa. Teate ju küll, kuidas nädalavahetus lippab nii kiiresti eest ära, et ei jõua talle järele.  Seevastu  esmaspäev astub aga nii aeglase sammuga, et ei saagi kunagi otsa. Ja jõuludega on üldse kuidagi nii, et aega on vähe aga tegemisi ja toimetusi on palju.

Alustage sel aastal pisut varem. Mõelge rahulikult, et mis oleksid parimad jõulukingid firmadele, kellega te koostööd teete. Lähenege personaalselt ja üllatage neid omalaadse disainiga . Püüdke eristuda massist ja jääge silma. On ju vana teatud müüginipp, et kui kliendi juurde minnakse kingitus näpus , siis sulab ka kõige paksem jää mõne hetkega. Kellele siis ei meeldiks kingitusi saada ning pakkide personaalne kohale viimine annab hea võimaluse teha pisut small talki.

Kui aga ise pole võimalik kinke kohale toimetada, siis saab ju mõned nädalad hiljem helistada ja head uut aastat soovida ning uurida, kas ka kingipakk jõudis õigeaegselt kohale. Jällegi on olemas põhjus ühenduse võtmiseks, ilma et peaks hirmu tundma külma müügikõne ees.

Meie aga siin teispool ekraani oleme Teie jaoks olemas. Aitame valida, soovitame ja mõtleme kaasa, kui olete raske otsuse ees, et mis oleksid sobivad jõulukingid firmadele ja ka oma maja töötajatele. Võtke julgelt ühendust ja üheskoos muudame maailma puhtamaks ja paremaks ning jõulukingitused loodussõbralikumaks!